Opis forum
Użytkownik
Można dodać wiadomości od zarządu związku - w tym regulamin. I kasę zapomogowo-pożyczkową.
Użytkownik
Miałem na myśli regulamin związku, nie forum. Czyli wyjaśnienie członkom, zwłaszcza nowym, że jedynym obowiązkiem jest dobra zabawa. A dodawanie [POL] po nicku nie jest już obowiązkowe.
EDIT:
Czy można coś zrobić z tym automatycznym przekierowaniem? Bo mój Firefox za każdym razem protestuje, a na innych forach tego nie robił.
Ostatnio edytowany przez Dr Nerwosolek (2011-10-07 21:33:08)
Użytkownik
To znowu ja.
Nie znikają mi informacje "Nowe posty" po odwiedzeniu tematu.
Użytkownik
Zaraz coś na kapi napiszę Tylko jakbyś mógł zmienic zasade rejestracji - żebyś mógł kontorlować graczy chcących się zapisac.... i każdy musi mieć nik taki jak w grze - albo zblizony
Użytkownik
elmut napisał:
u mnie Chrome mnie nie przekierowuje więc nie wiem o czym mowa, taka chyba jest cena darmowego forum. oszukam jakby coś czegoś innego.
Po napisaniu posta powinno z automatu wyświetlić temat ze świeżo dodanym postem. Tu pojawia się informacja "Program Firefox nie pozwolił na automatyczne przekierowanie do innej strony".
Ostatnio edytowany przez Dr Nerwosolek (2011-10-07 21:40:01)
Użytkownik
elmut napisał:
hmm tego jeszcze nie rozkminilam, jak tylko coś się da to pozmieniam
Żeby było śmieszniej, dwa ostatnie wątki ("Składki konkursowe" i "Członkowie związku") nie mają informacji o nowych postach.
Użytkownik
Ja nie poganiam, ani nie krytykuję, ja testuję.
Użytkownik
Narazie to jest próba - Forum ruszy w chwilki kiedy Profesor mi potwierdzi, że juz działa - teraz możemy sobie już myśleć... ale bez nagłaśniania tego